legaro


legaro

       Polityka prywatności i "cookies"        

 

Polityka prywatności sklepu formułuje zasady gromadzenia, wykorzystywania i przetwarzania danych osobowych pozyskanych od Państwa pod adresem www.legaro.pl przez firmę PHU Dariusz Kraszewski z siedzibą w Gdańsku
przy ul. Jeleniogórskiej 4/8.
Dokładamy wszelkich starań, aby zabezpieczyć Państwa dane i chronić je przed działaniami osób trzecich.

Opracowana Polityka bezpieczeństwa danych osobowych i Instrukcja zarządzania systemem informatycznym
z danymi osobowych oraz baza danych osobowych - zarejestrowane są w GIODO pod nr wniosku WWW14490113, nr księgi 123427. Na wniosek sklepu dane podlegają aktualizacji.
<kliknij, aby sprawdzić aktualność rejestracji na stronie www.giodo.gov.pl>

W żadnym wypadku zebrane przez sklep dane nie będą udostępniane innym osobom lub firmom.
Sklep przestrzega prawa do ochrony prywatności i gwarantuje wszystkim klientom, że ich dane będą właściwie chronione zgodnie z przepisami polskiego prawa.

Dane osobowe Klientów pobierane są w celu:

    • dostosowania serwisu do potrzeb Klientów,
    • obsługi procesu rejestracji i logowania do konta,
    • realizacji zamówień oraz usług dostępnych za pośrednictwem sklepu,
    • zapewnienia prawidłowego funkcjonowania i wyświetlania strony internetowej,
    • zawarcia i wykonania umowy sprzedaży produktów (włącznie z dostawą) oraz obsługą reklamacji,
    • tworzenia wewnętrznych raportów i analiz statystycznych,
    • marketingu usług i towarów oferowanych przez sklep,
    • przesyłania na podany adres poczty elektronicznej biuletynu informacyjnego (newsletter),
      w przypadku wyrażenia na to zgody.


Dane osobowe, jakie będą wymagane w przypadku dokonywania zakupów i rejestracji w sklepie:

    • imię i nazwisko,
    • adres do wysyłki, jeśli jest inny niż adres zamieszkania,
    • adres e-mail,
    • numer telefonu.

Dodatkowymi danymi fakultatywnie podawanymi są: data urodzenia oraz nazwa firmy (w tym przypadku także dodatkowe pole do wpisania numeru NIP).
Podanie powyższych danych jest dobrowolne i wymaga Państwa zgody. Jeśli wyraziliście Państwo zgodę
na otrzymywanie newslettera, Państwa e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych produktów.
W przypadku cofnięcia zgody na przetwarzania danych osobowych prosimy o przesłanie informacji na podany adres e-mail: biuro@legaro.pl, zadzwonić pod numer: 530-807-740 lub dokonać zmiany danych w „Moje konto”.


Sklep LEGARO.PL nie zbiera automatycznie żadnych danych z wyjątkiem danych zawartych w plikach "cookies" (niewielkie pliki tekstowe z informacją zapisywane przez nasz serwer na komputerze, smartfonie, tablecie użytkownika lub innym urządzeniu wyświetlających stronę internetową sklepu) podczas korzystania z witryny.

Pliki "cookies" są wykorzystywane w następujących celach:

    • statystycznych, w celu budowania anonimowych statystyk odwiedzin,
    • do obsługi treści, zabezpieczają przez wyświetlaniem użytkownikowi tych samych treści,
    • do obsługi formularzy, aby zabezpieczyć serwis przed działaniem robotów (programów komputerowych służących do automatycznego badania zawartości serwisu internetowego),
    • do obsługi logowani, służąc do weryfikowania połączenia między użytkownika a naszym serwerem.

 

Sklep nie przechowuje w plikach cookies  informacji identyfikujących poszczególnych użytkowników a jedynie dane dotyczące połączenia.

Użytkownicy mogą samodzielnie kontrolować sposób obsługi plików cookies  za pomocą mechanizmów wbudowanych w używane oprogramowanie służące do przeglądania stron www. Jednakże zablokowanie niektórych plików cookies może wpłynąć na brak możliwości zarejestrowania się/zalogowania się na swoje konto w sklepie LEGARO.PL lub/i brak możliwości dokonania zakupu.

O zarządzaniu plikami cookies  w poszczególnych przeglądarkach można znaleźć informacje na stronach:


Niektóre podstrony serwisu sklepu oraz inne środki komunikacji z Klientami i innymi osobami fizycznymi, które korzystają z serwisu mogą zawierać tzw. „web beacons” (tzw. elektroniczne obrazki, zwane również jako puste gify). „Web beacons” pozwalają na otrzymanie informacji takich jak np. adres IP (Internet Protocol) komputera, na który załadowana została strona, na której „web beacon” został zamieszczony, numer URL strony, czas załadowania strony, rodzaj przeglądarki, jak również informacje zawarte w cookies, w celu oceny efektywności naszych reklam.


Ostatnia aktualizacja polityki prywatności i "cookies"  została wykonana w dniu  2 kwietnia 2013 roku.
Opracowano na podstawie wymagań prawnych zamieszczonych w:

 


*****UWAGA***

Z uwagi na aktualnie zawieszoną działalność gospodarczą
- nie ma możliwości składania zamówień i wystawiania dokumentów sprzedaży.

Zobacz nasze Aukcje

WYSYŁKA

Produkt wysyłamy w ciągu 24h od wpłaty !

DOSTAWA GRATIS
przy zakupach od 400 zł


KURIER 17 zł

PRZESYŁKA POCZTOWA od 11 zł

DOWÓZ W GDAŃSKU 11 zł

OSOBISTY ODBIÓR
W GDAŃSKU
0 zł

Ostatnie posty

  • Nowości 2014 Lego DUPLO 2014-01-28 13:17:44 W nowym 2014 roku zmieniają się opakowania produktów serii DUPLO....
  • LEGO MINECRAFT 2013-09-05 17:52:16 LEGO MINECRAFT to połączenie klocków LEGO z kultową grą MINECRAFT. W...
zobacz wszystkie


Newsletter